Categorii
Generalitati

Salut!

Bine ati venit pe site-ul meu. Momentan site-ul este in curs de actualizare si sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa gasiti mai multe chestii interesante.

Intre timp puteti vedea o parte din lucrarile mele in portofoliul afisat in meniul din dreapta.

Ca activitate, acord consultanta si suport tehnic in domeniul IT , cu preponderenta pentru site-uri web si calculatoare.

Din punctul meu de vedere, consultanta este primul pas ce trebuie realizat, iar prin aceasta clientul este „educat” astfel incat sa decida in cunostinta de cauza. Un principiu de baza pentru o buna relatie, fie ea comerciala sau doar prieteneasca.

Suportul tehnic reprezinta „partea grea” a lucrurilor pentru ca domeniul IT este foarte vast si in continua schimbare. Oamenii percep diferit lucrurile iar comunicarea corecta si completa este esentiala.

Mai am si alte preocupari, cum ar fi „jucariile telecomandate” (modele telecomandate) care necesita cunostinte din mai multe domenii: mecanica, electrica si electronica, radio, aeronautica, etc.
Toate acestea ma ajuta sa-mi completez cunostintele si perspectivele.

Dar mai bine sa ma opresc aici… aveti detalii la pagina „Despre mine” si mai aveti si pagina de contact.

Multumesc,

Serban D.

Un răspuns la “Salut!”

Apropo, comentariile sunt in general dezactivate, dar pot fi unele pagini sau articole unde sunt permise. Oricum, toate comentariile vor fi aprobate in prealabil (iar spam-urile se sterg automat…)

Comentariile sunt închise.